+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Waarom Cambien?

Al meer dan 80 jaar huldigen wij hetzelfde credo: wij willen bekend staan als de meest betrouwbare en proactieve verzekeringsmakelaar uit de regio, die uitblinkt in professionalisme en service. Zo werden wij gaandeweg de expert in het verzekeren van KMO’s.

Onze jarenlange ervaring leerde ons dat toekomstgerichte bedrijfsleiders méér willen dan een verzekeringsmakelaar die de klassieke risico’s dekt. Ambitieuze ondernemers willen ‘slim’ verzekerd zijn, en vinden hiervoor bij Cambien de geschikte partner.

Waarom? Omdat wij grote aandacht besteden aan de rendementsrisico’s van uw bedrijf.

Welke bedreigingen of tegenslagen hebben rechtstreeks impact op de winst van uw onderneming? Kunnen we die risico’s inperken? En hoe kan u zich hier best voor verzekeren?

Dit zijn vragen die steeds belangrijker worden. In tegenstelling tot klassieke risico’s als diefstal, ongevallen, of waterschade hebben bedreigingen als machinebreuk, hacking, of virussen een veel grotere impact op uw rendement. Ze verdienen dan ook een bijzondere aandacht én aanpak.

Dankzij onze professionele Rendements Risico Analyse en uw persoonlijke Risico Piramide zorgen wij er niet alleen voor dat u goed verzekerd bent, maar vooral dat u ook slim verzekerd bent.

Met hartelijke groeten,

Bruno en Frederik Cambien

Wat vertellen we met ons logo?

We plaatsten het streepje van de letter A boven de letter. Dit symboliseert dat wij onze klanten een hand boven het hoofd houden en beschermen tegen mogelijke gevaren.

Daarnaast staat de A ook symbool voor de Risicopiramide, het middel waarmee we op een efficiënte wijze uw risico's inschatten en aanpakken.

Is uw interesse gewekt?

Wij bekijken met plezier wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×