+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Risicopiramide

Dankzij de Rendements Risico Analyse krijgen wij een zeer gedetailleerd overzicht van uw bedrijfsactiviteiten. Onze Risico Piramide biedt u vervolgens in één oogopslag een duidelijk beeld van de risico-gevoeligheid van uw onderneming. Op basis van deze theoretische piramide kunnen we samen met u nagaan hoe we bepaalde risico’s best kunnen aanpakken. Zijn er praktische aanpassingen mogelijk die het risico kunnen wegwerken of verkleinen? Kunnen er organisatorische optimalisaties gebeuren?

Op basis van deze theoretische piramide kunnen we samen met u nagaan hoe we bepaalde risico’s best kunnen aanpakken. Zijn er praktische aanpassingen mogelijk die het risico kunnen wegwerken of verkleinen? Kunnen er organisatorische optimalisaties gebeuren?

Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel kleine als grote ondernemingen kunnen wij u hierbij perfect begeleiden. Vaak kunnen kleine aanpassingen een grote impact hebben op het (rendements-)risico dat u loopt. En dat heeft vanzelfsprekend tegelijk een belangrijke impact op de premie van uw verzekeringspolis…

Zo bent u goed verzekerd.

En slim verzekerd.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat van u w bedrijf!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×