+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Cambien Verzekeringen treedt toe tot de Hillewaere Groep

Beste klant, 

Wij hechten vanuit Cambien Verzekeringen veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Wij brengen u via deze weg dan ook graag op de hoogte van een belangrijke strategische keuze.

De verzekeringsbranche staat vandaag voor een aantal cruciale uitdagingen zoals administratieve vereenvoudiging, specialisaties, productontwikkeling op maat, digitale dienstverlening en een steeds veeleisendere wetgeving. Daarom hebben wij, met het oog op de toekomst, beslist om ons aan te sluiten bij de Hillewaere Groep. Op deze manier kunnen wij onze huidige strategie bestendigen en u als klant tegelijkertijd extra voordelen en services aanbieden. Hillewaere Groep staat net als wij garant voor professionalisme en eenzelfde persoonlijke service. Onze slagkracht en service zal hierdoor dus alleen maar vergroten.

Cambien Verzekeringen zal vanaf heden deel uitmaken van de Hillewaere Groep als mede-aandeelhouder, maar ook als actieve vennoot. Hierdoor blijven wij uw lokale aanspreekpunt. Nabijheid en bereikbaarheid zijn voor ons essentiële aspecten binnen het samenwerkingsmodel met de Hillewaere Groep.

Hillewaere Groep vormt een organisatie met een mooie spreiding van lokale vestigingen in het hele land, die kan rekenen op de gebundelde expertise van 275 enthousiaste medewerkers. Knowhow die wij voor u als klant bijkomend zullen kunnen inzetten.

Hillewaere Groep is een stabiele, financieel sterke en innovatieve onderneming die ons operationeel naar een hoger niveau zal tillen en mee zal inzetten op nieuwe services. Met de steun van de Hillewaere Groep kunnen wij vanuit ons kantoor nog meer inzetten op de persoonlijke service naar u toe en een vlotte afhandeling van uw dossiers garanderen. Want het leveren van maatwerk is en blijft voor ons de topprioriteit.

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd om deel te kunnen uitmaken van dit unieke verhaal waarbij we dezelfde waarden en persoonlijke service blijven garanderen die u steeds van ons gewend bent.

Als klant zal u in de dagelijkse dienstverlening weinig merken van deze integratie. Uw polis, de premie, de voorwaarden en de verzekeringsmaatschappij wijzigen niet. Wijzelf alsook uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspreekpunt op de bekende locatie.

Onze bedrijfsnaam blijft behouden onder de merkkoepel van Hillewaere Verzekeringen. Hierdoor zal u in de toekomst een aangepaste huisstijl zien op al onze communicatie.

Wij hebben in de Hillewaere Groep een betrouwbare partner gevonden en kijken de toekomst samen met u vol vertrouwen tegemoet.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er vragen zijn, staan wij voor u klaar op het vertrouwde adres.

Met vriendelijke groeten,
Bruno en Frederik Cambien

 

Cambien
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×