+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Gewaarborgd inkomen

De polis gewaarborgd inkomen biedt u een vangnet wanneer u, als gevolg van een ziekte of een ongeval, arbeidsongeschikt wordt

Polis gewaarborgd inkomen

De polis gewaarborgd inkomen biedt u een vangnet wanneer u, als gevolg van een ziekte of een ongeval, arbeidsongeschikt wordt.

Bent u werkzaam als zelfstandige, kaderpersoneel, arbeider, bediende of meewerkende echtgenoot? Oefent U een vrij beroep uit? U gaat er waarschijnlijk vanuit "Gelukkig is er de sociale zekerheid…".

Uit ervaring weten wij dat slechts weinig mensen beseffen hoe laag de uitkeringen kunnen uitvallen. Hoe moet u in deze omstandigheden uw familie en woning onderhouden, het hoofd bieden aan medische kosten, leningen afbetalen…?

Deze verzekering keert bij invaliditeit een maandelijkse vergoeding uit gebaseerd op uw inkomen. Het minimum percentage invaliditeit moet 25% bedragen. Vanaf 66,7% invaliditeit wordt dit als volledige invaliditeit beschouwd.

Uzelf beschermen bij arbeidsongeschiktheid?

Met een polis gewaarborgd inkomen zorgt u voor extra zekerheid.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×