+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Hospitalisatie

Een opname in het ziekenhuis kan uw werknemers handenvol geld kosten. De wettelijke ziektekostenverzekering (ziekenfonds) betaalt een groot deel van de kosten voor gezondheidszorg terug, maar bepaalde erkende behandelingstechnieken, medische materialen, implantaten of geneesmiddelen worden niet terugbetaald door de sociale zekerheid. Deze kosten kunnen mogelijks wel terugbetaald worden door een hospitalisatieverzekering.

Jaarlijks wordt in België één gezin op drie geconfronteerd met een ziekenhuisopname. Een bevalling, een operatie, een behandeling… Het kan iedereen overkomen. Naast de ongemakken is een hospitalisatie voor uw medewerkers vaak ook financieel een zware dobber. De kwaliteit van de verzorging stijgt, maar de kosten stijgen mee.

Een goede hospitalisatieverzekering is zeker geen overbodige luxe. Ze zorgt ervoor dat uw werknemers zich tijdens hun ziekte geen zorgen moeten maken over het kostenplaatje.

Hierbij kunnen ze beroep doen op het derdebetalerssyteem zodat de factuur van het ziekenhuis rechtstreeks door de maatschappij wordt geregeld. Zo hoeven ze niets voor te schieten.

Welke waarborgen voorziet een hospitalisatiepolis?

Vergoeding van ... :

… het grootste deel van de ziekenhuisfactuur als er minimum een dagopname is.

… de ambulante kosten voor en na de opname

… de ambulante kosten van een aantal zware ziekten, ook zonder een opname

derdebetalerssyteem

 

Hospitalisatieverzekering afsluiten?

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de hospitalisatieverzekering die het best aansluit bij de behoeften en verwachtingen van uw werknemers.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×