+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Hospitalisatie

Een opname in het ziekenhuis kan u handenvol geld kosten. De wettelijke ziektekostenverzekering (ziekenfonds) betaalt een groot deel van de kosten voor gezondheidszorg terug, maar bepaalde erkende behandelingstechnieken, medische materialen, implantaten of geneesmiddelen worden niet terugbetaald door de sociale zekerheid. Deze kosten kunnen mogelijks wel terugbetaald worden door een hospitalisatieverzekering.

Jaarlijks wordt in België één gezin op drie geconfronteerd met een ziekenhuisopname. Een bevalling, een operatie, een behandeling… Het kan iedereen overkomen. Naast de ongemakken is een hospitalisatie voor uw medewerkers vaak ook financieel een zware dobber. De kwaliteit van de verzorging stijgt, maar de kosten stijgen mee.

Een goede hospitalisatieverzekering is zeker geen overbodige luxe. Ze zorgt ervoor dat u zich tijdens uw ziekte geen zorgen moet maken over het kostenplaatje.

Hierbij kan u beroep doen op het derdebetalerssyteem zodat de factuur van het ziekenhuis rechtstreeks door de maatschappij wordt geregeld. Zo hoeft niets voor te schieten.

Welke waarborgen voorziet een hospitalisatiepolis?

Vergoeding van ... :

het grootste deel van de ziekenhuisfactuur bij minimum een dagopname

de ambulante kosten voor en na de opname

de ambulante kosten van een aantal zware ziekten, ook zonder een opname

derdebetalerssysteem 

Via uw werkgever of individueel

Een hospitalisatieverzekering kan u individueel aangaan voor enkele gezinsleden of voor het ganse gezin.

Heel wat werkgevers bieden hun werknemers aan om opgenomen te worden in de groepspolis van het bedrijf. Wanneer u minstens twee jaar ononderbroken verzekerd bent geweest in een groepspolis, kan u bij het verlaten van het bedrijf, deze polis individueel verder zetten

Dit zonder medische controle, maar de premie wordt wel aangepast naar uw huidige leeftijd. In de meeste gevallen is dit de leeftijd van pensionering en een hospitalisatieverzekering op de leeftijd van 67 jaar is bijna onbetaalbaar.

De waarde van een wachtpolis

Als oplossing hiervoor raden we aan om naast de groepspolis op het werk ook individueel een wachtpolis af te sluiten. Deze wachtpolis bevriest de leeftijd van de verzekerde, zodat u wanneer u een individuele polis wil afsluiten, dit kan doen aan een premie gebaseerd op de leeftijd waarop u de wachtpolis gestart bent.

Aangezien de premie van een hospitalisatie duurder wordt bij het ouder worden, kan u dus uw polis afsluiten aan een goedkopere premie.

Wij helpen u graag in de zoektocht naar de hospitalisatieverzekering die het best aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.

Interesse in een hospitalisatieverzekering op maat?

Wij helpen u graag in de zoektocht naar de hospitalisatieverzekering die het best bij uw situatie aansluit.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×