+32 (0)56 36 17 10 ma. t/m vr. van 8-12 en 13:30-17:30
×

Nieuwtjes en klanten in de kijker

Lees onze nieuwtjes op de site en blijf  via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe diensten en belangrijke wijzigingen op vlak van uw risico's.

Klantenzones

Problematiek van Covid19 in uw reisbijstandspolis

De cijfers van de besmettingen zijn aan het dalen waardoor de mogelijkheden om te reizen zijn toegenomen. Echter zijn wij nog lang niet van dit virus verlost en bestaat nog steeds de kans dat je een besmetting oploopt.
Gezien Covid19 een pandemie betreft zitten we hier toch met een aantal uitsluitingen.
Wij raden u dan ook aan om regelmatig naar de websites van Europ Assistance of Allianz te surfen om na te gaan wat nu wel en niet verzekerd is.
 
Hoe kan ik weten of mijn bestemming veilig is om naartoe te reizen?
Informatie over de kleurcodes en voor de laatste update van de reisadviezen van de Belgische overheid consulteert u best:
https://diplomatie.belgium.be/nl/
 
Wij raden u ook aan om uw reis te registreren op de website:
https://travellersonline.diplomatie.be
 
 
Europ Assistance
 
Bij Europ Assistance is het tevens mogelijk om uw waarborg annulering uit te breiden met eventuele annulatie van uw reis omdat het FOD Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies geeft nadat je de reis hebt geboekt.
 
Hierbij de link naar hun website FAQ
 
Allianz
 
In de nieuwe producten Royal Service en Gold Service (vanaf 07/05/2019) is er waarborg indien je annuleert omdat jij of iemand van uw medereizigers Covid heeft.
In de oudere polissen Royal Protection en Gold Protection is dit niet het geval.
Je kan eventueel upgraden naar hun nieuwe producten maar dit moet dan gebeuren ten laatste op het moment dat je de reis boekt.
 
Hierbij de link naar hun website FAQ
 
 
Kan u in de FAQ's geen antwoorden vinden op uw vraag dan zijn wij uiteraard steeds ter beschikking om u verder te helpen.
e.info@cambien.be
t. 056/36.17.10
 
Cambien
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×